http://www.multiplikator.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
11 Maja 2024, 23:17:18

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
GALERIA:
prosimy o publikowanie tylko tych zdjęć z rybami, które są zgodne z zasadą "no kill".
131180 wiadomości w 5714 wątkach, wysłane przez 2635 użytkowników
Najnowszy użytkownik: Walterinalm
* Strona główna Pomoc Szukaj Galeria Zaloguj się Rejestracja
+  Forum Multiplikator.pl
|-+  Wędkarstwo Castingowe
| |-+  Off Topic (Moderatorzy: Urso, Pike)
| | |-+  wino
« poprzedni następny »
Strony: 1 2 [3] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: wino  (Przeczytany 13360 razy)
virtusan

Wiadomości: 1633


Katowice

fan vintage


« Odpowiedz #30 : 08 Kwietnia 2014, 12:58:15 »

Nie no, nie chodzi o przepuszczenie przez rurki, ale o wino ryżowe  Grin... zresztą @Yacoszek zarzucił mi jakiś przepis  ok
Zapisane

Tomek
YacoszeK

Wiadomości: 523


Dąbrowa Górnicza \ Katowice


« Odpowiedz #31 : 08 Kwietnia 2014, 13:15:01 »

Nic o tym nie wiem i wszystkiego się będę wypierał Wink
Zapisane

Pozdrawiam,
Jacek
Logan

Wiadomości: 1985


Bydgoszcz

Machaj wendą, ryby będą!


« Odpowiedz #32 : 08 Kwietnia 2014, 14:23:31 »

Sake nie jest destylatem i nic przez rurki przepuszczać nie trzeba. Są co prawda wersje zaprawiane mocniejszym alkoholem, ale oryginał procentowo jest bliżej wina, choć produkuje się go trochę inaczej.
Zapisane

Mój dziadek mówił: Do byka nie podchodź od przodu, do konia od tyłu, a do idioty nie podchodź w ogóle...
jaca

Wiadomości: 3661


Jelenia Góra

multi-obsesja


« Odpowiedz #33 : 08 Kwietnia 2014, 15:39:16 »

Proces rodukcji  Sake bliższy jest ważeniu piwa i faktycznie nie jest to japońska wódka  Beer 
Zapisane

Życie jest jak bieg na sto metrów, im szybciej biegniesz tym szybciej się kończy
Strony: 1 2 [3] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!